V objemu skupnosti

V soboto 31. maja 2014 se je v Kidričevem v Parku mladosti med 14. in 18. uro odvijala prireditev nevladmih organizacij “V objemu skupnosti”.

Zavod PIP je zaključil dosedanje izvajanje projekta Regionalno stičišče NVO, v okviru katerega so v preteklih letih povezovali nevladne organizacije in si skupaj z njimi prizadevali za razvoj in promocijo nevladnega sektorja, z dogodkom, na katerem so predstavili primer dobre prakse na področju vzpostavljanja sistemskih rešitev za podporo ranljivim skupinam prebivalstva v lokalni skupnosti.

V Občini Kidričevo so pomagali pri izvajanju procesa ustanavljanja Fundacije za sofinanciranje inovativnih programov, ki jih ponujajo lokalne NVO in so namenjene izboljšanju kvalitete življenja osebam s posebnimi potrebami, težavami v duševnem zdravju in socialno ogroženim družinam. V procesu povezovanja so aktivirali lokalno skupnost, lokalne NVO-je ter lokalna podjetja.

Zavod PIP želi sadove svojega dela deliti kot primer dobre prakse, zato so pripravili nepozabni dan druženja in povezovanja, na katerem so se srečale nevladne organizacije Podravja, predstavniki podravskih lokalnih skupnosti in podjetij.

stojnica EDM

Stojnica EDM, ŽED

stojnica EDM, naša Karmen predstavlja našo dejavnost

Stojnica EDM, ŽED, Karmen Lešnik predstavlja našo dejavnost

stojnica EDM, naša Karmen predstavlja našo dejavnost

Stojnica EDM, ŽED, Karmen Lešnik in Karlo Kovač – delovni posvet

Pojasnila interesentki

Pojasnila interesentki

Pojasnila interesentki

Karmen Lešnik podaja izjavo za lokalno TV

Vrvež ob stojnici

Vrvež ob stojnici

Esperanto v 10 minutah

Med potekom prireditve je Karmen izvajala “mini 10-minutni tečaj” esperanta, katerega se je udeležilo kar nekaj “tečajnikov”".

2014-05-31 V objemu skupnosti - hitri tečaj 012014-05-31 V objemu skupnosti - hitri tečaj 022014-05-31 V objemu skupnosti - hitri tečaj 03